Ons Erfdeel over De tolk van Java

Ons Erfdeel februari 2017

Cultureel tijdschrift Ons Erfdeel viert dit jaar zijn zestig jarig jubileum en doet dat onder meer met een vernieuwde vormgeving. Het hele blad is in kleur gedrukt, tenzij het om zwart-wit-foto’s gaat natuurlijk. Het ziet er allemaal wat moderner uit. Inhoudelijk verandert er niets aan het niveau van de artikelen, geschreven door gerenommeerde auteurs met een heldere pen. Het is voor mij een eer om met De tolk van Java in het gloednieuwe februari-nummer te mogen staan, onder de kop Een soldaat achter een schrijfmachine.

De tolk van Java is al bijna een jaar uit en weet nog altijd de aandacht te trekken. Nieuwsgierig naar het artikel of het blad? Vraag een proefnummer aan, of neem een abonnement. Het artikel is van een hoger gehalte en diepgravender dan de recensies die je doorgaans in kranten aantreft, waar nu eenmaal alles haastiger moet worden gedaan en er vaak minder ruimte is. Mooi is de afsluiting, daar slaapt een schrijver lekker van:

Uitsnede artikel Ons Erfdeel over De tolk van Java
Uitsnede artikel Ons Erfdeel over De tolk van Java